VALENTIJNSACTIE TOT EN MET 16 FEBRUARI

Retourbeleid

Annuleren

Het annuleren van een bestelling is mogelijk tot 1 dag na de datum van plaatsing van het order.

Retourneren/Afkoelperiode

Bij een consumentenkoop heeft u een afkoelingsperiode van 14 werkdagen om zonder opgave van redenen het product te retourneren ingaande op de dag van de levering (uitzonderlijk hierbij zijn speciaal voor u gepersonaliseerde producten).
U dient altijd vooraf kenbaar te maken dat u een artikel wil retourneren of ruilen. Meld de retour/ruiling via info@retromantiek.be Binnen 1 werkdag (ma-vrij m.u.v. zon- en feestdagen) zullen wij deze bevestigen met retourinstructies.

Het product kan alleen ongebruikt en in de originele verpakking geretourneerd worden en na aanmelding bij Retromantiek (zie Algemene voorwaarden). Labels dienen aangehecht te zijn. Verpakking dient onbeschadigd en in onberispelijke staat te zijn. Na aanmelding van uw retour krijgt u van ons een bericht over de juiste retour procedure.

Retromantiek zal de gehele aankoopsom, indien reeds betaald, exclusief de aangerekende verzendkosten naar u terugstorten, de verzendkosten voor het retourneren zijn voor uw rekening.

Alle annuleringen, ruilingen en retourneringen dienen schriftelijk (via mail of post) aan Retromantiek kenbaar te worden gemaakt. U dient hierbij uw volledige naam, rekeningnummer (IBAN en BIC/Swift nummer) en bestel- of factuurnummer te vermelden.

LET OP: het rekeningnummer dat u opgeeft voor terugbetaling, dient hetzelfde te zijn als het rekeningnummer waarmee u de betaling aan Retromantiek heeft uitgevoerd; eventueel reeds betaalde bedragen worden binnen maximaal 30 dagen aan u terugbetaald.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor zoekgeraakte retourzendingen. De klant is verantwoordelijk voor het ordelijk verpakken en verzenden van een retourzending!

Bij retour en of omruiling terugsturen naar volgend adres:

Retromantiek
Bosduinstraat 287
2990 Wuustwezel
België

 

Vriendelijke groeten,
Retromantiek